top of page

Echilibrul Energetic Divin - 24 Aprilie

Beneficii

Curățare și Armonizare: Vei învăța tehnici și practici eficiente pentru a elimina blocajele energetice și pentru a restabili echilibrul interior.

Revigorare și Vitalitate: Vei descoperi modalități de a-ți reîncărca bateriile și de a-ți amplifica nivelul de energie și vitalitate.

Claritate și Focalizare: Prin meditație și introspecție, vei obține claritate mentală și vei înțelege mai bine direcția ta în viață.

Untitled design (9).png
Untitled design (8).png
foto%20(22)_edited.jpg

Ziua 1 - Curățarea Energetică: Începe călătoria ta cu o sesiune de curățare energetică și eliberare a tensiunilor acumulate.

Ziua 2 - Armonizarea Chakrelor: Explorează chakrele tale și învață cum să le echilibrezi pentru a-ți spori starea de bine.

Ziua 3 - Reîncărcarea Energetică: Experimentează tehnici de reîncărcare a energiei și revitalizare a corpului și spiritului.

Ziua 4 - Conexiunea cu Sinele Interior: Intră în contact cu sinele tău superior și descoperă puterea și înțelepciunea interioară.

Ziua 5 - Integrarea și Împlinirea: Încorporează învățăturile și experiențele din cele patru zile anterioare și îți setează intenții pentru viitor.

Ce lucrăm in fiecare zi

Cine sunt!

Sunt Life Coach Spiritual de peste 12 ani! Mamă, soție, femeie și OM!

 

Îmi place să ajut oamenii să își descopere potențialul și să învețe să își folosească propria putere și energie, motiv pentru care m-am specializat în mai multe terapii.

 

 Practic peste 30 de terapii și tehnici ce presupun accesarea mai multor tipuri de energii. Lucrez cu tehnici pentru echilibrarea mentală, emoțională și energetică.

 

 Sunt creatoarea mai multor programe de evoluție personală și spirituală care ajută mii de suflete.

 

 Apar constant la ProTV, Antena 1, Antena 3, A7TV și alte posturi de televiziune naționale și internaționale.

 

 Am peste 15.000 de ore de practică spirituală acumulată în 12  ani de zile. Zilnic meditez în jur de 2-3 ore.

Untitled design (10).png
bottom of page